Semazen Akademik sayfalar hakkında düşünceleriniz?
İdare eder, Güzel, Daha güzel olabilir, Çok güzel, Çok Kötü
REKLAM ALANI
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMI
Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü, tasavvuf alanında düzenlemekte olduğu eğitimlere Uzaktan Eğitim imkânı ekledi.
30 Ocak 2018 / 00:20

Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü, tasavvuf alanında düzenlemekte olduğu eğitimlere Uzaktan Eğitim imkânı ekledi.

Bu şekilde Enstitüde Eğitim Programları kapsamındaki dersler, internet kanalıyla kişinin bulunduğu her yerden izlenebilecek.

Böylece yüz yüze yapılmakta olan dersler, uzaktan canlı olarak izlenebileceği gibi, sabit videolar halinde saate bağlı olmaksızın seyredilebilecek.

Programlara kayıt için herhangi bir tarih sınırlandırması bulunmamaktadır.

Katılımcılar, Uzaktan Eğitim Programına diledikleri zaman kaydolabilir ve kayıt tarihinden itibaren altı ay süreyle programa sistemden erişebilirler.


Enstitü bu dönem, Tasavvuf Eğitim Programları kapsamında 16 Şubat 2018 tarihinde başlayacak olan “Tasavvufi Eser Okumaları: Fusûsu'l-Hikem” Eğitim Programını düzenlemektedir.

Program aynı zamanda uzaktan eğitim imkanı sunmaktadır.

Program hakkında ayrıntılı bilgi almak ve derslere kayıt yaptırmak için: http://tasavvuf.uskudar.edu.tr/tr/sayfa/2017-2018-ogretim-yili-bahar-donemi-uzaktan-egitim-programlari-tasavvufi-eser-okumalari-hakkinda